När mitt handfat läckte

God morgon fina människor och välkomna till ännu ett inlägg på denna fantastiska blogg. Hoppas att ni har haft en helt otroligt underbar dag för det har jag nämligen. Det har vart så att jag har haft problem med mina rör hemma och därför har jag idag fått hjälp av en rörmokare i Stockholm och deras företag heter KC Rörservice.

Varje gång jag använder handfatet i badrummet så känns det som att det läcker vatten på golvet. Jag har inte tidigare tänkt på det eftersom jag trodde att det var jag som hade skvätt vatten på golvet när jag har tvättat händerna. Den senaste veckan har det dock gått överstyr då det, istället för några droppar, blivit en liten pöl under handfatet och så mycket vet jag att det inte ska vara så. Då hörde jag av mig till KC Rörservice och bad en rörmokare i Stockholm komma och undersöka vart och vad det är som läcker i badrummet. De kom hem till mig och kollade vad det kan vara för fel och de konstaterade att det var handfatet som läckte och de hittade också läckan. De behövde byta rör och eftersom det inte v ar akut så kom de tillbaka några timmar efter när de hade ett rör som passade till just detta handfat. De bytte rör och nu läcker inte handfatet alls och det är nu som det ska vara. Behöver jag senare i livet en rörmokare från Stockholm kommer jag garanterat be KC Rörservice att komma igen då de gjorde arbetet snabbt och tog det på allvar, precis som det ska vara.