Fotvård i Floda

Hejsan allihopa denna måndag i slutet av mars, nu var det hög tid för ett inlägg på bloggen igen, och den här gången ska jag skriva ett inlägg som vänder sig till er som har hört av er med frågor och funderingar på om det finns något företag som kan hjälpa er med fotvård i Floda. Det gläder mig att jag kan hjälpa er att hitta det ni söker, för jag är personligen mycket nöjd med ett fotvårdsföretag som heter Carinas Fotvård i Floda. 

Det är inte så längesedan jag upptäckte detta företag, jag hade varit på andra fotvårdföretag men inte blivit riktigt nöjd. Men när jag kom till Carinas Fotvård i Floda och fick gjort en fotvårdsbehandling så måste jag säga att så nöjd som jag blev har jag aldrig tidigare blivit när jag varit hos andra för att få fotvård i Floda med omnejd. Jag tycker det är bra att gå till dem oavsett om man behöver vanlig fotvård eller medicinsk fotvård. En annan sak som är så bra att detta företag är ansluten till Actiway och e-Passi vilket gör att ni som vill använda ert friskvårdsbidrag kan göra det. Kundservicen är också den mycket bra när man kommer till Carinas Fotvård i Floda, och jag kände att det var jag med mina problem med fötterna och behov som fick stå i centrum och jag fick en behandling som gjorde stor skillnad. För första gången på riktigt länge kunde jag promenera obehindrat utan att få ont i fötterna vilket var en fantastisk upplevelse, och skulle jag behöva få hjälp i framtiden så vet jag vart jag ska vända mig. Jag gör så att jag lägger in en länk i inlägget som ni kan klicka på, då kommer ni till hemsidan och där kan läsa mer om det här företaget.