Bättre att låta en städfirma göra jobbet

Tjenare bloggen! Jag har under några månader försökt få ordning på min lägenhet i Göteborg men det är inte så enkelt. Det här med städning är hellre någonting som jag överlämnar till en städfirma än att behöva göra det själv. Jag kanske låter lite lat när jag säger det och det stämmer till viss del men sanningen är den att jag arbetar betydligt mer än 40 timmar i veckan och när jag väl har lite tid över så finns det betydligt fler saker som jag hellre gör än städningen. På torsdagar slutar jag i någorlunda tid och därför har jag provat att ha det som en städdag, vilket har gått lite sisådär. Min ambition var att om jag städar varje torsdag så kommer det inte behövas någon storstädning, vilket kortar ner processen väldigt mycket. Jag har haft den här rutinen nu i några månader och det är en tydlig förbättring om man jämför med hur det tidigare var. Dock så är alltid onsdagarna lite extra tuffa, man vet liksom vad som väntar om en dag och det är inte något roligt. Att städa på helgerna har och kommer aldrig vara något alternativ, då behöver jag få göra saker som jag vill annars fungerar det inte att återgå till jobbet på måndag. Problemet med min städning är att om jag missar en vecka så är det väldigt mycket mer att göra nästa torsdag. Jag har missat en del torsdagar och när då nästa veckas städning kommer så är det extra tufft. Det finns dock en lösning på problemet och den lösningen heter städfirma. Med en städfirma så får jag torsdagseftermiddagen över och kan göra andra saker samtidigt som mitt hem hålls rent, det finns egentligen ingenting att förlora på det. Att dessutom hitta en städfirma i Göteborg känns inte som det svåraste uppdraget, men det måste göras och där kan jag vara lite seg.